dimarts, 19 de febrer del 2013

NOVA JORNADA D’ESGRIMA AL SAM


El passat 9 de febrer es va celebrar la segona jornada de la Lliga Catalana d’Esgrima en les instal·lacions del Club SAM de Barcelona.

La Sala d’Armes Cabrils i Mataró va ser-hi present, aquest cop amb dos tiradors de la categoria M-15. Emma Palà i Josep María Moncunill van fer un gran paper.

Josep María Moncunill va aconseguir classificar-se per les eliminatòries directes assolint el desè lloc d’un total de trenta tiradors. Finalment, va ser eliminat i va aconseguir vuit punts per al rànquing de Catalunya. Josep María Moncunill es troba ara en la 24ena posició en la classificació general del Circuit Català d’Esgrima 2012-2013.

I en el seu torn, Emma Palà va aconseguir la medalla de plata de les jornades. Va passar la poule sense problemes i a les eliminatòries directes, va passar a les semifinals, que també va superar. Emma Palà va perdre a la final per 15-14 i va assolir un meritori segon lloc, que a més, l’ajuda a seguir escalant posicions en el rànquing general. Ara mateix, l’Emma Palà és al 4rt lloc de la classificació general del Circuit Català d’Esgrima 2012-2013 amb 46 punts.

ENHORABONA A TOTS DOS!
Tot seguit, les fotografies de la jornada.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada